Igapäevane - regulaarhooldused Print




NOORELE NAHALE - Hydra-Protective Sothys™

HYDRA-PROTECTIVE SOTHYS™ on suurepärane toodeteliin, mis mõeldud normaalse ja kombineeritud naha vajadusi arvesse võttes. Nende toodedete eesmärk on säilitada naha tasakaalu ja kaitsta teda välisärrituste eest


GENTLE EMULSION
kaitsev, niisutav ja matistav emulsioon   50ml

Fluidjas emulsioon kaitseb nahka säilitades niiskussisaldust ning andes nahale mati välimuse. Eriti hea meigi aluskreem, annab normaalsele ja kombineeritud nahale värske ja sametise tunde. Päeva- ja öökreem.

Kasutamine: Kanna eelnevalt puhastatud näole ja kaelale, hommikuti ja/või õhtuti.

..

.


PROTECTIVE CREAM
kaitsev ja parandav näokreem   50ml

Kaitsev ja pehmendav päeva- ja/või öökreem sisaldades maisi, stimuleerib naha taastumist. Võib kasutada ka lokaalselt vistrike ümber.

Kasutamine: Kanna eelnevalt puhastatud näole ja kaelale, hommikuti ja/või õhtuti

.

.

.


PUNETAV NAHK/HAPRATE KAPILLAARIDEGA (KUPEROOSSNE) NÄONAHK - Clarté & Confort

Püsiva punetuse või roosade laigukestega nahal on ohustatud umbes 15% rahva populatsioonist. Sothys`e kuperoosse naha strateegia toimib ühtse süsteemina, mille ülesanne on tasakaalustada nahka, vähendada punetust ning kaitsta teda välisärritajate eest.


CLARTÉ & CONFORT CONCENTRATED SERUM
punetust vähendav kontsentreeritud seerum   30ml

Kõikidele nahatüüpidele, millel esineb lokaalset või püsivat punetust. Seerum tugevdab kapillaaride seinu ja vähendab naha punetust. Sisaldab pärmi-, sarapuulehtede, mustika ja sidruni ekstrakti. Kreemiga koos kasutades on tulemus 50% efektiivsem.

Kasutamine: 1-2 kuulise kuurina punetava naha kreemi alla, kandes mõni tilk seerumit punetavatele kohtadele (põsesarnad, põsed, nina), vältida silmaümbrust! Seejärel kanna nahale sobilik kreem: Clartè & Confort Protective või Light cream.

.


CLARTÉ & CONFORT LIGHT CREAM
kuperoosse naha toitev näokreem seganahale  50ml

Igapäevane hooldus, et võidelda haprate kapillaaridega (kuperroosse) naha punetuse vastu. Tasakaalustab, rahustab ja kaitseb õrna nahka. Toimeaineteks on polüfenüleenide kompleks: mündi- ja sarapuulehtede ekstrakt, pärmi ekstrakt (PP-vitamiin).

Kasutamine: Kanna eelnevalt hoolikalt puhastatud näole ja kaelale, hommikuti ja/või õhtuti.

.


CLARTÉ & CONFORT PROTECTIVE CREAM
kuperoosse naha toitev näokreem kuivale nahale 50ml

Igapäevane hooldus, et võidelda haprate kapillaaridega (kuperroosse) naha punetuse vastu. Tasakaalustab, rahustab ja kaitseb õrna nahka. Toimeaineteks on polüfenüleenide kompleks: mündi- ja sarapuulehtede ekstrakt, pärmi ekstrakt (PP-vitamiin).

Kasutamine: Kanna eelnevalt hoolikalt puhastatud näole ja kaelale, hommikuti ja/või õhtuti.

.

.


RASUNE JA VISTRIKULINE NAHK

Rasust nahka hooldav toodete liin ei kuivata, vaid pehmendab ja matistab probleemset näonahka. Spetsiaalne näosari vistrikute, komedoonide ja laienenud pooridega toimetulemiseks


ABSORBANT MASK
rasuse naha mask   50ml

Puhastav mask rasusele vistrikulisele nahale. Ahendab poore ja ellimineerib põletikulised elemendid. Absorbeerib erituva rasu. Sisaldab kaoliini 15%.

Kasutamine: 1-2 korda nädalas või lokaalselt vastavalt vajadusele. Vältida silmaümbrust. Toimeaeg 15 min. Peale maski eemaldamist puhasta nägu Purifying lotioniga.
SOTHYS`e ilusoovitus: Aseta mask otse vistrikutele, et neid kuivatada: imenda mask masseerivate liigutustega ja jäta toimima terveks ööks.

.


HYDRA-MATT FLUID
matistav ja niisutav näokreem   50ml

Eriti õrn fluid niisutab ja kaitseb nahka, annab mati jume pikaks ajaks. Päev-päeva järel saavutab nahk tasakaalu ja pehmuse. Kanda hommikuti ja/või õhtuti eelnevalt puhastatud nahale.

Kasutamine: Kanna eelnevalt hoolikalt puhastatud näole ja kaelale, hommikuti ja/või õhtuti.

.

.

.


PURIFYING SERUM
kontsentreeritud SOS-seerum vistrikutele ja ebapuhtale nahale   30ml

Rasuse naha lokaalne hooldus. Raviv seerum vistrikele rasusel nahal. Reguleerib naha rasueritust. Bakteritsiidne ja põletikuvastane. Sisaldab iirise, tsingi ja vesilahustuvat A-vitamiini kompleksi, lagritsa, allantoiini ja sambliku kompleksi.

Kasutamine: Puhasta nahk hoolikalt Purifying näopiima ja -veega. Mõni tilk seerumit tilgutada vatipadjale ning kanda lokaalselt näole, kaelale, dekolteele või seljale. Väldida silmaümbruseid! Seejärel kanna nahale sobilik näokreem.


ACTIVE CREAM
pehmendav ja uuendav näokreem   50ml

Tänu aktiivsetele taimeekstraktidele kiirendab vistrike paranemist ning rakkude uuenemist. Meeldiva tekstuuriga kreem imendub kiirelt ning nahk muutub pehmeks ja siidiseks. Mõeldud eelkõige rasuse, ebapuhta (vistrikud, komedoonid, aknearmid), asfüktilise naha (avatud ja suletud komedoonid, miiliumid, dehüdreeritud nahk), tundliku ja vistrikulise naha puhul.

Kasutamine: Kanda eelnevalt hoolikalt puhastatud nahale kergete masseerivate liigutustega, hommikuti ja/või õhtuti.

.

TUNDLIN NAHK - Sensitive skin

SPA SOOTHING FLUID
rahustav fluid   50ml

Värske fluid sisaldab Spa™ termaalvett, mis rahustab ja tasakaalustab tundlikku nahka. Kreem kaitseb igapäevaselt nahka jamuudab selle vähem tundlikuks. Lõhna- ja värvainetevaba, hüpoallergiline koostis.

.

.

.

.


SPA SOOTHING CREAM
rahustav kreem   50ml

Sisaldab Spa™ termaalvett, mis rahustab ja tasakaalustab tundlikku nahka. Kreem kaitseb igapäevaselt nahka, niisutab ja muudab selle vähem tundlikuks. Lõhna- ja värvainetevaba, hüpoallergiline koostis.
.

.

.

.

.


SPA SOOTH­ING SOS SERUM
rahustav seerum   20ml

Spa™ termaalvett sisaldav seerum neutraliseerib kiiresti pideva või ajutise nahaärrituse ja ebamugavustunde ning vähendab punetust. Lõhna- ja värvainetevaba, hüpoallergiline. Kasutada hommikul ja õhtul näokreemi alla.
.

.

.

.

.


SPA NUTRI-SOOTHING MASK
rahustav, toitev mask   50ml

Tundliku naha pehme ja sulava tekstuuriga mask vähendab punetust ja ärritust ning leevendab kohe eba-mugavustunde ja kiskumise. Hüpoallergiline koostis.

Kasutamine: Kanda mask kergete masseerivate liigutustega näole ja kaelale, lasta mõjuda 10-15 minutit ning seejärel eemaldada niiskete käsnadega. Soovitav kasutada 1-2 korda nädalas




.

.