LEONOR GREYL Print



Leonor Greyl on professionaalne juuksehooldus bränd, mis teeb kõik, et juuksed oleksid säravad, terved ja kaunid!

See on pea 40 aastase kogemusega pereäri, kus kõik selle pere liikmed jumaldavad kauneid juukseid. Leonor Greyl`i brändi edu võtmeks on aktiivkomponentide õige valik juuste hoolduses, kasutades looduslikke aktiivkomponente, piiritu kirg tervete, kaunite juuste vastu ja loomulikult jäägitu pühendumine oma ametile.

Leonore Greyl´i tooted on samaaegselt kõrge kontsentratsiooniga, aga meeldivalt pehmed ning võimaldavad sagedast kasutamist. Kõik Leonor Greyl tooted on silikooni ja kivisöetõrva vabad. Tooteid on lihtne kasutada ning kohene efekt on silmaga märgatav ning järeltoime on pikaajaline.

Sarja teeb eriliseks 100% delikaatsed, naturaalsed aroomid, oskuslikult valitud taimeekstraktid ja õlid – 33 toodet, mis kõik on mõeldud juuste hoolduseks ja viimistluseks. Tooted sobivad kasutamiseks nii naistele, meestele kui ka lastele.

Leonore Greyl oli esimene bränd, mis tuli turule eraldi shampoonidega keemiliselt töödeldud-, pikkadele- kui ka kuivade otstega juustele ning õrna kõõma vastase shampooniga. Eraldi kategooria moodustavad hooldavad ja toitvad maskid, mida saab kasutada nii maskina, kui ka balsamina ning nad on lihtsalt veega välja pestavad. Jasmiini mask sai suure tunnustuse osalisels 2000 aastal, mil pärjati COSMETIC NEWS OSCAR`iga, sama edukaks osutus ka Orhidee mask, mis on loodud kuivade krässus juuste hoolduseks.

Brändi tipptoodeteks peetakse Palmi õli (Huile de Palme), mida soovitatakse kasutada värvitud, kuivade juusteotste hooldamiseks. See õli on veeslahustuv ning seega ei valmista juuste pesu mingeid probleeme.

Leonore Greyl on saanud mitmeid prestiižeid ilumaailma auhindu, millest tuntumad on “Prize of Excellence”, mida annab välja tuntud naiste ajakiri Marie-Claire. 1999 aastal langes see au osaliseks Leonore Greyl juuksehooldus sarjale kui tervikule. Samal aastal tuli tunnustus ka Cosmetics News Oscar´I näol, mida omistatakse oma ala parimatest parimatele.

Leonor Greyl`i juuksehooldustooted on väga nõutud olnud läbi aastate. See juuksehooldussari on olnud läbi aegade paljude tippmodellide, filmistaaride ja muidu tuntud inimeste lahutamatu iluarsenal.

Leonore Greyl on sari, mis tegeleb juustega juuste juurest nende otsteni!

Koduleht: www.leonorgreyl.com

VAATA TOOTEID