Eelhooldus/puhastajad - Daily Cleansing/Deep cleansing Print




NÄOVEED

VITALITY LOTION
näovesi normaalsele ja kombineeritud nahale   200ml

Eemaldab nahalt mustuse- ja meigijäägid. Sisaldab toniseerivat greibi ekstrakti, on alkoholivaba.

Kasutamine: peale näopiimaga meigi eemaldamist kanda vatipadjale näovett ning puhastada nägu ja kael viimsetest meigi- ja puhastuspiima jääkidest. Seejärel kanda näole nahatüübile sobilik päeva- või öökreem.

.

.


COMFORT LOTION
näovesi tundlikule nahale   200ml

Eemaldab nahalt mustuse- ja meigijäägid, tasakaalustab naha pH-d. Sisaldab pehmendavat puuvilla ekstrakti, on alkoholivaba.

Kasutamine: pärast näopiimaga meigi eemaldamist kanda vatipadjale näovett ning puhastada nägu ja kael. Seejärel kanda näole nahatüübile sobilik päeva- või öökreem.

.

,


CLARITY LOTION
näovesi punetavale nahale   200ml

Eemaldab nahalt mustuse- ja meigijäägid. Sisaldab nahka ühtlustavat nõiasarapuu ekstrakti.

Kasutamine: pärast näopiimaga meigi eemaldamist kanda vatipadjale näovett ning puhastada nägu ja kael viimsetest meigi- ja puhastuspiima jääkidest. Seejärel kanda näole nahatüübile sobilik päeva- või öökreem.

.

.


PURITY LOTION
näovesi kombineeritud ja rasusele nahale   200ml

Eemaldab nahalt mustuse- ja meigijäägid. Sisaldab puhastavat iirise ekstrakti, on alkoholivaba.

Kasutamine: peale näopiimaga meigi eemaldamist kanda vatipadjale näovett ning puhastada nägu ja kael viimsetest meigi- ja puhastuspiima jääkidest. Seejärel kanda näole nahatüübile sobilik päeva- või öökreem.

.

.


EYE AND LIP MAKE-UP RE­MOV­ING FLUID
silma-huule 2-faasiline meigieemaldaja   125ml

Eemaldab nii tavalise kui veekindla meigi silmadelt ja huultelt. Oftalmoloogiliselt testitud. Parfüümi ja lõhnavaba. Sobib tundlikele silmadele ja läätsekandjatele.

Kasutamine: Enne kasutamist loksutada! Kanda vatipadjale ning puhastada silmad ja huuled. LOputada veega.


.


MICELLAR CLEANSING WATER
näovesi tundlikule nahale   200ml

Pehme näovesi, mis eemaldab samaaegselt mustuse ja meigi näolt ja silmadelt. Sobib ka tundlikele silmadele. Vesi kanda näole vatipadjaga. Ei vaja loputamist. Jätab naha puhtaks ja värskeks.


.

.

.


NÄOPIIMAD

VITALITY CLEANSING MILK
näopiim normaalsele ja kombineeritud nahale   200ml

Eemaldab nahalt mustuse ja meigi. Sisaldab toniseerivat greibi ekstrakti.

Kasutamine: kanda näpuotstega näole ja kaelale, ringjate liigutustega lahustada meik ning seejärel puhastada nägu ja kael niiskete vatipatjatega. Puhastuspiima jäägid eemaldada näoveega. Seejärel kanda nahatüübile sobilik päeva- või öökreem.

.

.


COMFORT CLEANSING MILK
näopiim tundlikule nahale   200ml

Eemaldab nahalt mustuse ja meigi. Sisaldab pehmendavat puuvilla ekstrakti.

Kasutamine: kanda näpuotstega näole ja kaelale, ringjate liigutustega lahustada meik ning seejärel puhastada niiskete vatipatjadega. Puhastuspiima jäägid eemaldada näoveega. Seejärel kanda näole nahatüübile sobilik päeva- või öökreem.

.

.


CLARITY CLEANSING MILK
näopiim punetavale nahale   200ml

Eemaldab nahalt mustuse ja meigi. Sisaldab nahka ühtlustavat nõiasarapuu ekstrakti.

Kasutamine: kanda näpuotstega näole ja kaelale, ringjate liigutustega lahustada meik ning seejärel puhastada niiskete vatipatjadega. Puhastuspiima jäägid eemaldada näoveega. Seejärel kanda näole nahatüübile sobilik päeva- või öökreem.

.

.


PURITY CLEANSING MILK
näopiim kombineeritud ja rasusele nahale   200ml

Eemaldab nahalt mustuse ja meigi. Sisaldab puhastavat iirise ekstrakti.

Kasutamine: kanda näpuotstega näole ja kaelale, ringjate liigutustega lahustada meik ning seejärel puhastada vatipatjatega. Puhastuspiima jäägid eemaldada näoveega. Seejärel kanda nahatüübile sobilik päeva- või öökreem.

.

.


PUHASTUSVAHUD

MORN­ING CLEANSER
pehme pesukreem kõigile nahatüüpidele   125ml

Igapäevane puhastustoode eemaldab nahalt ebapuhtused, mida nahk igapäevaselt toodab. Sisaldab rahustavat kummeli ja pehmendavat magusa mandli ekstrakti. Viyaminiseeritu: pehmendab ka tõstab naha elastsust.

Kasutamine: kanda hommikuti ja/või õhtuti niiskele nahale, emulgeerida ning loputada rohke veega. Sobilik toode ka meestele.

.


PURIFYING FOAMING GEL
puhastusgeel rasusele nahale   125ml

Igapäevane puhastustoode eemaldab ebapuhtused, jätab naha puhtaks ja klaariks. Sisaldab puhastavat iirise ja rahustavat angervaksa ekstrakti.

Kasutamine: kanda hommikuti ja/või õhtuti niiskele nahale, emulgeerida ning loputada rohke veega. Peale kasutamist on nahk meeldivalt puhas!

.

.

.


DESQUACREM
sügavpuhastav emulsioon kõigile naha tüüpidele   50ml

Poore sügavalt puhastav kreem teeb naha puhtaks ja jume kirkaks. Sisaldab kipslille ekstrakti.
Mitte kasutada ülitundliku naha puhul!

Kasutamine: kanda niiskele nahale, lasta mõjuda 1 min, emulgeerida ning loputada rohke veega. Mitte jätta toodet nahale.
Kasutamissagedus vastavalt nahatüübile: rasune nahk 2 korda nädalas, normaalne ja kombineeritud nahk 1 kuni 2 korda nädalas, kuiv/tundlik/dehüdreeritud nahk 2 korda kuus ja emulgeerida kohe pärast peale kandmist.

.


KOORIJAD

MICRO-GEL PEELING
õrn koorija   50ml

Uus unikaalne ja muutuva tekstuuriga toode. Õrn terakestega koorija, mis sulab naha pinnal ja muutub õliks ning seejärel veega kokkupuutel muutub piimjaks. Sisaldab nahka kaitsvat valge tee ekstrakti.

Kasutamine: kanda kuivale näole ja emulgeerida veega. Loputada hoolikalt.
Kasutamissagedus vastavalt nahatüübile: rasune nahk 2 korda nädalas, normaalne/kombineeritud nahk kord kuni 2 nädalas, kuiv nahk 2 korda kuus.

.


BIOLOGICAL SKIN PEELING
bioloogiline nahakoorija   50ml

Kooriv kreem eemaldab õrnalt elutud naharakud ja naha kareduse. Sisaldab pehmendavat jasmiini ekstrakti ning kaoliini ja riisitärklise pulbrit.

Kasutamine: kanda puhtale, kuivale nahale ning lasta toimida 2 minutit. Seejärel rullida õrnade ringjate liigutustega maha, loputada ja lõpetuseks kasutada näovett.
Kasutamissagedus vastavalt nahatüübile: kõik nahatüübid kord kuni kaks nädalas, õhuke/õrn/tundlik nahk kord kahe nädala tagant.


.

FACE SCRUB
with rice powder
näokoorija riisipuudriga 50ml

Koorimiskreem kõikidele nahatüüpidele va. tundlikule nahale. Kreemjas riisipuudri ja räni helvestega pehme ja efektiivne koorimiskreem, eemaldab elutud naharakud ja kardeduse.

Kasutamine: kanda puhtale nahale ringjate liigutustega, ja seejärel loputada hoolikalt.