Hooldavad maskid Print



MASQUE QUINTESSENCE
Ülim relv lootusetutele juustele!
See mask ravib ka kõige tugavamini töödeldud juukseid, olgu kahjustuseks siis keemilised lokid, triibutamine, pleegitamine, sirgendamine või ka ajaga kaasaskäiv kahju.
Maski koostisesse kuuluvad uue tehnoloogia abil saadud õlid. Manketti õli ja Cupuacu õli, mis ravivad kahjustatud,nõrgenenud ja dehüdrateeritud juukseid. Maski toitev nectar annab juustele koheselt kauni läike, pehmuse ja kohevuse.

Kasutamine: Kanna maski kokkuhoidlikult kuivadele juustele enne shampooniga pesemist või niisketele juustele peale pesu.Silu juukseid salgu haaval,. Jäta mask pähe 10-20 minutiks .Seejärel loputa hoolikalt läbi kammides.



MASQUE FLEURS DE JASMIN
Kasutada juukseid kaunistava maskina kuivadele ja õhukestele juustele. Sisaldab akaatsia kollageeni, amiinohappeid ja taimseid õlisi. Toidab ja silub juukseid. Annab juustele läike, pehmuse ja muudab juuksed kergesti soengusse sätitavaks. Ka õhukesed juuksed on kaunilt liikuvad ja kerged!

Tooteplussid:

  • See toitev ja juukseid kaunistav mask on mõeldud kõigile juustetüüpidele

Soovitav kasutada kombineerituna koos Huile de Palme´ga enne shampoonitamist

.

.


CRÈME RÈGÈNÈRATRICE
Soovitav kasutada taastava maskina kahjustatud ja ülikuivade juustele, hargnevatele või katkevatele juukseotstele, mida põhjustab tihe värvimine, blondeerimine või keemilise loki tegemine. Sisaldab merevetikate ekstrakti, taimseid ekstrakte, lanoliini, By- products of Coprah, proteiine (kaitsekiht).
Juuksed muutuvad pehmeks, imekergeks ja kergemini modelleeritavaks. Annab kauni läike ning katab juuksekarva naturaalse kaitsva kihiga.

Tooteplussid:

  • Omab kohest efekti ülikuivade ja kahjustatud juustele
  • Merevetika ekstraktid muudavad juuksed siledaks ja hästi kammitavaks
  • Proteiinid, mis moodustavad juukse kreatiinile kaitsekihi, annavad kauni läike, võimaldavad kergesti juukseid modelleerida ning annavad juukseid siluva efekti

Soovitav oleks toodet kasutada kombineerituna koos Huile de Palme´ga