Hooldavad shampoonid Print



DOUCEUR VÈGÈTALE
Taimsed õlid toitvate proteiinidega. Taimsed ekstraktid sisaldavad mikroelemente, vitamiine ja steroole - selline kombinatsioon annab juustele nii ilu kui ka tervise. Antud toode ei vahuta nagu shampoon. Väga lihtne kasutada pärast sportimist või päevitamist mere ääres. Doucer vègètale on shampoon nii kehale kui ka juustele, on nahasõbralik. Samasugune toime nii nahale kui ka juustele teeb sellest tootest ideaalse vahendi suvel kasutamiseks. Kasuta algus juustele ja seejärel kehale.

Kasutamine: Õrn shampoon nii kehale kui ka juustele, kasuta alguses juustele ja seejärel kehale

Tooteplussid:

  • Teie juuksed on pärast pesu läikivad ja kergesti hooldatavad ja modelleeritavad
  • Nahk muutub siidjalt pehmeks
  • Vahutab ka mereveega pestes - ideaalne pesuvahend purjetajatele

SHAMPOOING AU MIEL - MEE SHAMPOON
Õrn shampoon sagedaseks kasutamiseks, peseb õrnalt, annab kauni sära, volüümi ja kohevuse. Sialdab mett, roosi ekstrakti, kaitsekihi moodustavad proteiinid. Soovitav kasutada enne föönitamist kombinatsioonis Condition naturelle - ga.

Tooteplussid:

  • Mesi ja roosi ekstraktid vähendavad shampoonis sisalduvate pesuainete agressiivsust
  • Tänu looduslike proteiinide sisaldusele shampoonis muutuvad juuksed kergesti sonekusse sätitavaks, läikivaks ja kaunilt liikuvaks
  • See on suurepärane shampoon eriliste probleemiteta juustele

.


SHAMPOOING CRÈME MOELLE DE BAMBOU
Taastav, hooldav ja toitev shampoon pikkadele ja tihedatele juustele. Sisaldab bamboo säsi ekstrakti, B grupi vitamiine (juuste tugevdamiseks), mikroelemente ning lisandid nisust, porgandist ja siidi proteiinidest. Tulemuseks on õrn pesu. Annab juustele läiget, volüümikust ja teeb soengusse sättimise tunduvalt lihtsamaks.

Tooteplussid:

  • Ideaalne shampoon pikkadele kuivadele juustele, mille looduslikud proteiinid ei suuda enam kaitsta juust nii nagu peaks

.

,


SHAMPOOING REVIVISCENCE
Spetsiifiline shampoon dehüdrateeritud ja habrastele juustele. Tootes on kasutatud ainult parimaid naturaalseid koostisosi, et taaselustada isegi kõige kuivemaid ja rabedamaid juukseid.

B ja C vitamiini ning suhkru poolest rikas amaranti ekstrakt niisutab ja elavndab juukseid samal ajal kui aminohapete poolest rikas mere lavender niisutab ja aitab ära hoida staatilist elektrit juustes.Tänu nendele kahele naturaalsete koostisosade kombinatsioonile parandab see shampoon juukse lipiidi barjääri, aidates vältida juuste rikkumatust.

.

.