Süvahooldused Print



RÈGÈNÈRESCENCE NATURELLE
Sobib kõikidele juuksetüüpidele, enne shampooni või hooldust. Sisaldab borage õli, chili roosi, jojoba õli ja timset päritolu eeterlike õlisi. Väga toitev ja peanahka kergesti imenduv hooldus. Tasakaalustab ja rahustab epidermise mõne hetkega. Hooldav toode probleemsele peanahale.

Kasutamine: Aseta salk salgu kaupa (mitte üle 8 salgu) kuivale peanahale ja masseerides hõõru see ühtlaselt laiali mööda peanahka. Anna toimida 15 minutit enne sobivashampooni kasutamist.

Tooteplussid:

  • See innovatiivne leiutis on Leonor Grerl`i "avant-garde" toode
  • Toode mis parandab kapillaarset verevarustust tänu oma selekteeritud taimset päritolu eeterlikele õlidele
  • Taastav, vitaalsust stimuleeriv suurepärane toode, näha kohesed tulemused devitaliseeritud epitermisel

HUILE DE GERME DE BLÈ
Kasutada shampoonina rasuste juuste, juuste väljalangemise, õhukeste ja ludus juuste puhul. Puhastab korralikult peanahka. Tasakaalustab naha happelisust. Sisaldab nisuidu õli ekstrakti, avokaado õli, jojoba õli vitamiine - A, E, F.

Tooteplussid:

  • Kõik ühes - hooldus ja shampoon
  • Toode ei sisalda klassikalise shampooni agressiivseid pesuaineid

.

.


CONCENTRÈ ÈNERGÈTIQUE
Juuste väljalangemise puhul kasutada kombinatsioonis Huile de Germe de Blè`ga 50%-50%.

Toote koostisesse kuuluvad:
taimsed õlid; taimed, mis sisaldavad rikkalikult mikroelemente, eriti Zinki, mida peetakse hädavajalikuks juuste kasvu ja peanaha tervise seisukohalt; osi, mis on rikkalik mineraalainete poolest; kastan, mis parandab verevarustus; Tenuiflora Mimosa, mis on tuntud eriti heade sidekudet regenereerivate ainete poolest; higistamise vastane osi.

Kasutamata klassikalist shampooni saab peanaha antud tootega suurepäraselt puhtaks. Rahustades rasunäärmeid võitleb seborrhoea ilmingutega, stimuleerib vereringet peanahal ning parandab hapnikuga varustatust. Omab sügavamatele nahakihtidele stimuleerivat toimet. Taastab juuste vitaalsuse, elujõu ja toniseerib peanahka sisaldades taastavaid aktiivkomponente. Võitleb ka juuste väljalangemise vastu.