Süvahooldus Print



HUILE DE PALME
100% naturaalne!!! Sobib värvitud, blondeeritud, püsilokkidega või triigitud kuivade juuste taastavaks hoolduseks. Veekindel ja UVA/UVB filtreid sisaldav ja juukseid kaitsev. Eriti soositud toode rannas viibides. Pehmendab juukseid, annab neile kauni läike ning võimaldab juukseid hästi modelleerida.

Kasutamine:

  • Taastav hooldus - Kasutage kombineerituna koos Crème aux fleurs kuivade juuste puhul. Asetada peopessa pärlitera suurune kogus ning kandke see juuste otstesse ja ka piki juust. Selleks, et paremini toodet juustele laiali hõõruda harjake oma juukseid harjaga juuste otstest ülespoole piki juust. Sellisel viisil saab kihar kihara kaupa korralikult õliga läbi immutatud.
  • Enne hooldavat šampooni - Kammi korralikult oma juukseid enne, kui paned õli juuste otstesse ja hiljem pikki juust. Jäta see pähe vähemalt 15 minutiks, seejärel pese shampooniga, mis on mõeldud sinu juuste tüübile.
  • Kaitse Teie juustele -Huile de palme pehmendab ja vähendab UV kiirgust ja veekindel. Kasutada enne päevitama ning ujuma minekut.

                                                            

RÈGÈNÈRESCENCE NATURELLE
Soovitav kõikidele juuksetüüpidele. 100% naturaalne! Sisaldab borage õli, chili roosi, jojoba õli ja timset päritolu eeterlike õlisi. Eemaldab kõõma ka kõige tundlikumal peanahal. Suurepärane puhastusvahend ja toonik garanteerib peanaha täieliku hügieeni ning normaliseerib penaha ainevahetust. Väga toitev ja kiirsti imenduv toode. Tugevdab aneemilisi juuksesibulaid.

Kasutamine: Aseta salk salgu kaupa väga väheses koguses, max 8 salku piirkonnas, mis vajab hooldust kuiva peanaha näol, hõõrudes seda toodet õrnalt penahka. Harja kõõm välja. Lase tootel toimida minimaalselt 15 minutit või jäta isegi terveks ööks endale pähe ning alles hommikul pese vastava shampooniga (mis on sobilik sinu juuste tüübile).

Tooteplussid:

  • See innovatiivne leiutis on Leonor Grerl`i "avant-garde" toode
  • See toode on esimene kapillaarne õli. mis võimendab kõigi taimsete õlide toimet läbi valikuliste eeterlike õlide
  • Elutule epitermisele annab see toode nn. uue hingamise taastava ning ainevahetust stimuleeriva tegevuse näol. Tulemus on kohe silmaga nähtav

CRÈME AUX FLEURS
Mõeldus tundliku peanaha ja õrnade juuste hoolduseks. Hügieeniline toode. Rahustav ja ülitundlikust vähendav hooldus pärast juuste värvimist või keemilist lokki. Kõõmavastane hooldus.

Kasutamine: Kõõmavastane hooldus - puhastab kõõma peanahalt. Kasutada Règènèrescence Naturelle kuivale peanahale, masseerida ja asetada peale Crème aux Fleurs juuste juurtele.

.

.

.