Massaažid  Print



KLASSIKALINE SELJAMASSAAŽ (keraamiliste abivahenditega või ilma)
Kestvus - 30 min

Traditsiooniline ja levinud massaažiliik, mis lõdvestab valulikke ja pinges lihaseid, kiirendab ainevahetust, aktiveerib lümfiringet, puhastab organismi jääkainetest, parandab verevarustust, toimib lõõgastavalt nii vaimse kui füüsilise ülepinge korral. Massaažikuuri järgselt suureneb organismi vastupanuvõime haigustele. Massaaži tehakse kvaliteetsete doTerra eeterlike õlidega, mis tugevdavad massaaži positiivset mõju vastavalt valitud õlile.

Vastunäidustused: raske südame-, neeru- või maksapuudulikkus, allergia, pahaloomulised kasvajad, traumad, ägedad põletikulised haigused, palavik, liiga madal või kõrge vererõhk, nakkus-, naha- ja kilpnäärmehaigused.

NB! Antud protseduur ei ole mõeldud diagnoosimiseks ega meditsiinilise abi asendamiseks, vaid immuunsuse tõstmiseks ja kehalise seisundi taastumise toetamiseks.


MEEMASSAAŽ
Kestvus - 60min


Mee raviomaduste ja massaaži imeline koostoime parandab vereringet sügaval nahakihtides ja lihastes, soodustab siseorganite ja kudede toitumist, suurendab lümfivoogu ja puhastab nahka. Sobib stressi ja väsimuse korral. Paraneb verevarustus ja vähenevad lihaspinged. Vere ja lümfiringe kaudu aitab see väljutada organismist jääkaineid - mesi seob mürke ja kiirendab nende väljaviimist organismist. Meemassaaž muudab keha tervemaks ja nooremaks, naha siidiseks, pringiks ja siledaks!

Vastunäidustused: raske südame-, neeru- või maksapuudulikkus, allergia, pahaloomulised kasvajad, traumad, ägedad põletikulised haigused, palavik, liiga madal või kõrge vererõhk, nakkus-, naha- ja kilpnäärmehaigused.

NB! Antud protseduur ei ole mõeldud diagnoosimiseks ega meditsiinilise abi asendamiseks, vaid immuunsuse tõstmiseks ja kehalise seisundi taastumise toetamiseks.


MASSAAŽ BIOENERGIAMASSAAŽI APARAADIGA
Kestvus - 60min


Massaaž bioenergiamassaaži aparaadiga eemaldab energiablokid, lõdvestab kokkusurutised väljutab toksiine ja puhastab verd, parandab vereringet ja ainevahetust, suurendab rakuaktiivsust, tugevdab immuunsust, leevendab valu, reguleerib vegetatiivset närvisüsteemi, hõlbustab impulsside läbimist piki närvitüvesid, parandab une kvaliteeti, on kosmeetilise toimega. Kõrgsageduslikud vibratsioonid masseerivad luude ja sidemete rakke, parandades nende mikrotsirkulatsiooni. Aparaadil on suunatud mõju bioloogiliselt aktiivsetele punktidele, taastab Qi (nn eluenergia) ja vere normaalse tsirkuleerimise, tõstab organismi energiat, taastab siseorganite yin-yang tasakaalu. See metoodika on tõhus erinevate haiguste ennetamiseks ja ravi toetamiseks, aga ka üldisemalt tervise parandamiseks.
Hoolitsus lõppeb soojendava mähisega Fohaw energeetilise palsamiga
NB! 1 tund massaaži bioenergiamassaaži aparaadiga kaotab sama palju kaloreid, kui 6 km jooksmist.

Soovitus: Peale hoolitsust on soovitav juua AINULT sooja vett (mitte teed, kohvi vmt), 2 tunni jooksul mitte minna duši alla, ujuma või muudele veeprotseduuridele ning hoida selg soojas.

Vastunäidustused: südamestimulaatori või mistahes implantaadi olemasolu kehas; kasvajad; rasked südame- maksa- või neeruhaigused; kõrge vererõhk; 3 kuu jooksul peale mistahes operatsiooni; menstruatsiooni ajal; traumad, ägedad põletikulised haigused, palavik, nakkus-, naha- ja kilpnäärmehaigused.

NB! Antud protseduur ei ole mõeldud diagnoosimiseks ega meditsiinilise abi asendamiseks, vaid immuunsuse tõstmiseks ja kehalise seisundi taastumise toetamiseks.


KOSMEETILINE AROOMITERAAPILINE MASSAAŽ
Kestvus - 40min


Aroomimassaaž on iidne meetod, milles õrna kuid tõhusa massaaži ja taimedest saadud eeterlike õlide koosmõju kasutatakse hinge ja vaimu turgutamiseks, naha toitmiseks ja noorendamiseks. Kosmeetiline aroomiteraapiline massaaž parandadeb vereringet ja lümfi äravoolu, eemaldab jääkaineid, ennetab ja kergendab peavalu, vähendab turseid töödeldavas piirkonnas, tõstab meeleolu ja heaolutunnet, puhastab eeterkeha, stimuleerib immuunsüsteemi, värskendab, toidab ja noorendades nahka.

Hoolitsus hõlmab konsultatsiooni nahatüübile ja kliendi soovile vastavate õlide valikuks ning näo-, kaela- ja dekolteepiirkonna massaaži, kasutatakse ainult kvaliteetseid doTerra eeterlikke õlisid.

Soovitus: 48 tunni jooksul peale antud hoolitsust ei ole soovitav töödeldud piirkonnale teha kosmeetilist maski, sest õlid veel „toimetavad“ nahas.

Vastunäidustused: palavik, põletikud, südamehaigused, kasvajad, allergiad, rasedus, kilpnäärme haigused, nahahaigused, tugevate ravimite tarvitamine (allergiaoht).


KEHA TÖÖTLEMINE IIDSETE HIINA MEETODITEGA
Kestvus - 60min/90min


Vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele kasutatkse organkanalite ja neil asuvate puhktide mõjutamist manuaalselt, tsoonipunktide töötlemist (käed-jalad) ja/või mokšateraapiat ja/või kuppe. Hoolitsuse käigus kasutatakse energiapunktide ja organkanalite mõjutamisel igale kliendile eraldi valitud doTerra eeterlikku õli või õlide segu. Konkreetsele kliendile valitud eeterlik õli/õlide segu suurendab antud hoolitsuse toimet. Igal õlil on oma mõju nii füüsilisele kehale kui ka hingele: rahustavad, ergutavad, puhastavad. Eeterlikud õlid püsivad kehas kuni 72 tundi, noorendades sel ajal kudesid ja parandades naha elastsust ning pikendades hoolitsuse mõju.
Organkanalitel asuvate puhktide töötlemine võib põhjustada hetkelist valulikkust!

Vastunäidustused:
raske südame-, neeru- või maksapuudulikkus, allergia, pahaloomulised kasvajad, traumad, ägedad põletikulised haigused, palavik, liiga madal või kõrge vererõhk, nakkus-, naha- ja kilpnäärmehaigused.

NB! Antud protseduur ei ole mõeldud diagnoosimiseks ega meditsiinilise abi asendamiseks, vaid immuunsuse tõstmiseks ja kehalise seisundi taastumise toetamiseks.


KOMBINEERITUD HOOLITSUS
Kestvus - 1h 45 min

Hoolitsus algab kliendi kätel ja jalgadel asuvate tsoonipunktide manuaalse töötlemisega. Organkanalitel asuvate punktide töötlemine võib põhjustada hetkelist valulikkust! Sellele järgneb näo-, kaela- ja dekolteepiirkonna massaaž konkreetsele kliendile valitud doTerra eeterlike õlidega, mis püsivad kehas kuni 72 tundi, noorendades sel ajal kudesid ja parandades naha elastsust ning pikendades hoolitsuse mõju. Hoolitsus jätkub bioenergeetilise massaažiseadmega tehtava seljamassaažiga, mis kõrvaldab energiablokid, lõdvestab kokkusurutised, väljutab toksiine ja puhastab verd, parandab vereringet ja ainevahetust, suurendab rakuaktiivsust, tugevdab immuunsust, leevendab valu, reguleerib vegetatiivset närvisüsteemi, hõlbustab impulsside läbimist piki närvitüvesid, parandab une kvaliteeti, on kosmeetilise toimega jm. Kõrgsageduslikud vibratsioonid masseerivad luude ja sidemete rakke, parandades nende mikrotsirkulatsiooni. Aparaadil on suunatud mõju bioloogiliselt aktiivsetele punktidele, taastab Qi (nn eluenergia) ja vere normaalse tsirkuleerimise, tõstab organismi energiat, taastab siseorganite yin-yang tasakaalu. See metoodika on tõhus erinevate haiguste ennetamiseks ja ravi toetamiseks, aga ka üldisemalt tervise parandamiseks.
NB! 1 tund massaaži bioenergiamassaaži aparaadiga kaotab sama palju kaloreid, kui 6 km jooksmist. Hoolitsus lõppeb soojendava mähisega Fohaw energeetilise palsamiga.

Soovitused: Peale hoolitsust on soovitav juua AINULT sooja vett (mitte teed, kohvi vmt), 2 tunni jooksul mitte minna duši alla, ujuma või muudele veeprotseduuridele ning hoida selg soojas.

Vastunäidustused: südamestimulaatori või mistahes implantaadi olemasolu kehas; kasvajad; rasked südame- maksa- või neeruhaigused; allergiad; kõrge vererõhk; 3 kuu jooksul peale mistahes operatsiooni; menstruatsiooni ajal; traumad, ägedad põletikulised haigused, palavik, nakkus-, naha- ja kilpnäärmehaigused.

NB! Antud protseduur ei ole mõeldud diagnoosimiseks ega meditsiinilise abi asendamiseks, vaid immuunsuse tõstmiseks ja kehalise seisundi taastumise toetamiseks