Maskid Print



ABSORBANT MASK
rasuse naha mask   50ml

Puhastav mask rasusele vistrikulisele nahale. Ahendab poore ja ellimineerib põletikulised elemendid. Absorbeerib erituva rasu. Sisaldab kaoliini 15%.

Kasutamine: 1-2 korda nädalas või lokaalselt vastavalt vajadusele. Vältida silmaümbrust. Toimeaeg 15 min. Peale maski eemaldamist puhasta nägu Purifying lotioniga.
SOTHYS`e ilusoovitus: Aseta mask otse vistrikutele, et neid kuivatada: imenda mask masseerivate liigutustega ja jäta toimima terveks ööks.

.


BRIGHT­EN­ING MASK [W.]™+
valgendav mask   50ml

.

.

.

.

.

.


HYDRA-SMOOTHING MASK
niisutav mask 50ml

Niisutav ja siluv mask sisaldab nahka noorendavat hüaluroonhapet ja sobib kõikidele nahatüüpidele, mis võivad olla dehüdreeritud.
Taastab naha elastsuse, niisutab koheselt ja silub.

Kasutamine: kanda 1-2 korda nädalas paksema kihina näole ja kaelale ning lasta mõjuda 10-15 minutit. Seejärel puhastada niiskete käsnadega või loputada.

.

.


SPA NUTRI-SOOTHING MASK
rahustav, toitev mask 50ml

Tundliku naha pehme ja sulava tekstuuriga mask vähendab punetust ja ärritust ning leevendab kohe eba-mugavustunde ja kiskumise. Hüpoallergiline koostis.

Kasutamine: Kanda mask kergete masseerivate liigutustega näole ja kaelale, lasta mõjuda 10-15 minutit ning seejärel eemaldada niiskete käsnadega. Soovitav kasutada 1-2 korda nädalas

.

.


DUO ANTI-AGE­ING MASK
tõhus mitmetoimeline mask 2x10x3ml

Koosneb kahest tootest:
Radiance smoothing mask: annab sära, silub ja toidab
Tightening mask: tagab tõhusa trimmimise
Sobib igale nahatüübile. Kortsukesed muutuvad siledamaks. Kohene trimmiv-siluv efekt, nahk muutub kirkamaks, jume ühtlustub.

Kasutamine: Pärast meigi eemaldamist kanna 1 doos Radiance smoothing mask hoolikalt puhastatud näole ja kaelale (vältida silmaümbrust). Sõrmeotstega masseerida kergelt 1-2 min. Seejärel kanna peale Tightening mask ning jäta maskid 10-15 minutiks mõjuma. Seejärel puhastada niiskete käsnadega ning kanna näole ja kaelale vastava nahatüübi näovett. Lõpetuseks kanna näole ja kaelale Sothys Anti-agein Cream (vastava astmega).