Hooldavad shampoonid Print



SHAMPOOING REVIVISCENCE
Spetsiifiline shampoon dehüdrateeritud ja habrastele juustele. Tootes on kasutatud ainult parimaid naturaalseid koostisosi, et taaselustada isegi kõige kuivemaid ja rabedamaid juukseid.
B ja C vitamiini ning suhkru poolest rikas amaranti ekstrakt niisutab ja elavndab juukseid samal ajal kui aminohapete poolest rikas mere lavender niisutab ja aitab ära hoida staatilist elektrit juustes.Tänu nendele kahele naturaalsete koostisosade kombinatsioonile parandab see shampoon juukse lipiidi barjääri, aidates vältida juuste rikkumatust.

.

.


SHAMPOOING CRÈME MOELLE DE BAMBOU
Taastav, hooldav ja toitev shampoon pikkadele ja tihedatele juustele. Sisaldab bamboo säsi ekstrakti, B grupi vitamiine (juuste tugevdamiseks), mikroelemente ning lisandid nisust, porgandist ja siidi proteiinidest. Tulemuseks on õrn pesu. Annab juustele läiget, volüümikust ja teeb soengusse sättimise tunduvalt lihtsamaks.

Tooteplussid:

  • Ideaalne shampoon pikkadele kuivadele juustele, mille looduslikud proteiinid ei suuda enam kaitsta juust nii nagu peaks

.

.


BAIN VITALISANT B
Shampoon kuivadele, õhukestele ja värvitud juustele. Sisaldab taimseid ekstrakte (merevetikad, kummel, laim), avokaado õli, jojoba õli, vitamiine E ja F. Tulemuseks on õrn pesu, mis annab juustele läike ja kohevuse. Ennetab liigset juuste kuivust ning muudab juuste modelleerimise kergeks.

Tooteplussid:

  • Kindlustavad kuivadele juustele tervisliku pesu, ei sisalda agressiivseid detergrenante
  • Võimaldab tänu kile taolisele kaitsvale aktiivkomponendile tunda juustel pärast pesu ennast kerge ja vabana

.